Magazinul românesc „Euro Market” aproape de tine

1. Magazinul românesc „Euro Market”

Magazinul românesc „Euro Market” din Lyon, aduce produsele cu specific românesc mai aproape de tine. Aici este locul unde poți să simți gustul autentic al produselor de calitate.

Numai la „Euro Market” puteți găși cea mai mare varietate de produse alimentare.

Am căutat pe toate meleagurile României  și am găsit cele mai bune și gustoase produse românești pe care le-am adus în magazinul nostru,  mezeluri,  semipreparate din carne, preparate pentru grătar( mici,cârnați,etc..), condimente, băuturi alcoolice, băuturi racoritaoare și nu în ultimul rând să nu uităm de delicioasele prăjituri românești (amandine, savarine, diplomat etc.).

Cu regularitate, în acest magazin românesc se organizează promoții, tombole. Astfel, la cumpărarea unor anumite produse cumpărătorului li se mai oferă încă unul de același fel gratis sau cu o reducere semnificativă.

Clienții noștri pot adera la cardul de fidelitate care aduce înapoi clienților un procent de 2%. Acest procent poate fi folosit la achiziționarea de produse din magazinul românesc.

magazinul românesc

2. CEA MAI MARE VARIETATE DE PRODUSE

În magazinul românesc nostru puteți găsi o mare varietate de produse precum:

magazinul românesc

3. Euro Market si producătorii

Produsele noapte au fost special alese de la producători renumiți precum:

Agricola, Ana și Cornel, Aldis, Banat bun, Caroli, Carmangeria Bunicilor, Cris -Tim, Lefru Marin, Elit, Fil Sam, FOX, Meda, Mama Nina, Raureni, Olympia, Boromir

magazinul românesc

4. Prețuri

În magazinul nostru încercăm să asiguram nu numai o gamă largă de produse tradiționale românești, dar și să menținem prețuri rezonabile. Bazându-se pe recenziilor românilor din diasporă-clienți fideli ai supermarketului, sortimentul este bogat, personalul amabil, iar prețurile – unele din cele mai avantajoase.

Cu regularitate, în magazin se organizează promoții, tombole. Astfel, la cumpărarea unor anumite produse cumpărătorului li se mai oferă încă unul de același fel gratis sau cu o reducere semnificativă.

De asemenea clienții noștri pot adera la cardul de fidelitate care aduce înapoi clienților un procent de 2%. Acest procent poate fi folosit la achiziționarea de produse din magazin.

Sa nu uitam de cel mai important discount de 15% pentru toți clienții care isi sarbatoresc ziua de naștere sau un alt eveniment important.

Lasă un răspuns