Politica de rambursare

Aveți posibilitatea să solicitați returnarea produselor în termen de 15 zile de la primirea acestora, în conformitate cu politica noastră de returnare.

Pentru a fi eligibile pentru returnare, produsele trebuie să fie în aceeași stare în care le-ați primit și în ambalajul original.

Anumite tipuri de produse nu pot fi returnate. Produsele perisabile, cum ar fi alimentele, florile, ziarele sau revistele, nu pot fi returnate. De asemenea, nu acceptăm produse care sunt bunuri intime sau sanitare, materiale periculoase, lichide sau gaze inflamabile.

Dacă doriți să returnați un produs, ne puteți contacta prin email la adresa info@euro-market.net alături de numărul comenzii și lista produselor pe care doriți să le returnați. Noi ne vom ocupa de restul procesului.

Vă vom trimite o etichetă de retur, împreună cu instrucțiunile privind modalitatea și locul de trimitere a coletului. În majoritatea cazurilor, curierul nostru va veni să ridice produsele de la adresa dvs. Toate returnările eligibile sunt gratuite.

Daune si probleme

Vă rugăm să verificați comanda la momentul primirii și să ne contactați în termen de 24 de ore de la livrare, în cazul în care produsul este deteriorat, există un produs lipsă sau ați primit un produs greșit, astfel încât să putem evalua problema și să găsim o soluție. Vom acționa rapid pentru a emite o rambursare imediată sau pentru a înlocui produsul în cauză.

Reclamațiile venite mai târziu de 24 de ore de la livrare nu vor fi luate in considerare.

Rambursări

După primirea și verificarea returnării, vă vom informa dacă rambursarea a fost aprobată sau nu. În cazul în care rambursarea este aprobată, suma plătită va fi returnată automat pe metoda de plată folosită inițial. Este important să țineți cont că poate dura un anumit timp pentru ca banca sau compania dvs. de card de credit să proceseze rambursarea.